Facebook
Google+
YouTube
Flickr
Tekintse meg fótóimat a Flickr-en!
Pinterest

 

    Digitális nyomtatásszolgaltatas digitalis topcmyk

szolgaltatas digitalis toppic

 

 


szolgaltatas digitalis dc250Digitális nyomtatás íves alapanyagokra

1. A 250 lapos kétoldalas automatikus dokumentumadagoló leegyszerűsíti a másolást és a szkennelést nagyobb munkák esetében.
2. Alapkiépítésben 5 papírtálca összesen 3.260 lap papírkapacitást biztosít! Ezen túlmenően minden tálca képes egyedi médiák kezelésére is. Egy külön tálca áll rendelkezésére a leggyakrabban használt speciálismédia számára.
3. Opcionális nagykapacitású adagoló a nagy példányszámú munkákhoz.
4. Megnövelt festékkapacitás. Két "SMart Kit" - cserélhető fekete festékegység - gondoskodik a feltöltési műveletek minimálisra csökkentéséről, valamint a termelékenység maximálisra növeléséről.
szolgaltatas digitalis cmyktoner5. Az opcionális kötészeti egység végzi az utolsó simításokat a professzionálisdokumentumok létrehozásába.
6. A rövid, egyenes papírút segít megelőzni az elakadásokat, ugyanakkor lehetővé teszi a vastagabb médiák használatát, ezzel nő a megbízhatóság. A papír közepéhez való igazítás pontosabb regisztrációt tesz lehetővé.
7. A Xerox speciális hívó rendszere (trickle charge development system) állandó nyomatminőséget biztosít az egész nap folyamán.
8. Az új 2400 dpi-s felbontás kiváló képélességet eredményez a nyomtatás és másolás során egyaránt. A berendezés új korona tisztító egységet kapott, melynek segítségével folyamatos jó nyomatminőség biztosítható.


Digitális nyomtatás tekercses alapanyagokra

szolgaltatas digitalis rol sp540vEgy új fejlesztésű digitális nyomtatóval - Roland SP 540V - dogozunk tekercse alapanyagokra.
Nemcsak gyorsabb, mint az elődje - SP 300 - hanem már egy új fejlesztésű ECO Sol Ink tintával dolgozik, mely kültéri körülmények között is több évig UV-, karc-, és vízálló. A tintának köszönhetően nemcsak az általánosan alkalmazott - nyomtatókhoz kifejlesztett - alapanyagokra történhet a nyomtatás, hanem bevonatos és bevonat nélküli PVC-re is.
Nyomtatási szélessége: 137 cm
Optikai felbontása: 1440 dpi.


szolgaltatas digitalis floraA digitális nyomtatás fejlődésével egyre szélesebb körben alkalmazták a nyomtatókat. A növekvő igények és a széles körű alkalmazhatóság hatására kifejlesztettek síkágyas nyomtatókat is.
Cégünk a Flora LJII 1800 UV típusú gépet használja, mely kiválóan alkalmas ezen feladatok elvégzésére.

A festék száradása UV fény hatására történik.
Nyomtatási szélessége: 180 cm
Nyomtatható alapanyag vastagsága: max. 2 cm
Legnagyobb nyomtatási sebessége: 35 m2/óra
Optikai felbontása: 720 dpi.


Mire figyeljünk nyomtatás előtt?

A nyomtatás az egyszerű és mindennapos feladatok közé tartozik, hiszen csak beviszem pendrive-on a nyomtatandó dokumentumot és az alkalmazottak pár perc múlva átnyújtják a kész print anyagot. Azonban nem árt néhány dologra odafigyelni annak érdekében, hogy megkönnyítsük a saját és mások dolgát, illetve, hogy időt spóroljunk az esetleges javítgatások kiküszöbölésével.

Mire is gondolunk: Olyan alapvető kérdéseket mindenki ismer, hogy milyen színben, papíron és hány oldalasan történjen a nyomtatás. Fontos szempont, hogy nyomtatandó anyagunk milyen grafikus program segítségével készült (Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign stb.), illetve, hogy vannak-e benne képek. Pontosan határozzuk meg a betűtípust, a margók elhelyezkedését, a hajtási módot és a rácssűrűséget. Nyomtatásnál a CMYK színrendszert szokás alkalmazni, mely tartalmazza az RGB színeket, vagyis a három alapszínt (zöld, piros, kék). Jobb minőségű kiadványnál érdemes 150-170 grammos papírt választani.

Abban az esetben, ha árajánlatot kérünk, adjuk meg az anyag példányszámának, méretének, terjedelmének és formátumának adatait. Ha ez megvan, már bátran elindulhatunk nyomtatni!

madikft.eu.jun


Digitális nyomtatás egyedi igények szerint

Manapság rengeteg cég vállal digitális nyomtatást, nekünk csak meg kell keresnünk a hozzánk legközelebb levőt. Ha azonban egy kicsit körültekintőbbek vagyunk, tudjuk, hogy nem csak a közelség fontos, hanem a profi munka, kiváló minőség és kedvező ár is számít. Ezt nyújtjuk mi ügyfeleinknek!

Minden méretben tudunk nyomtatni, ez cégünk egyik kulcsfontosságú munkája. Nyomtatunk a legkisebb laptól a legnagyobb plakátig, természetesen fekete-fehérben és színesben is. A fejlett technikának köszönhetően a legjobb digitális nyomtatók állnak a rendelkezésünkre, így garantáljuk a minőségi munkát.

Milyen nyomtatási munkálatokat vállalunk?

 • címkék
 • névjegykártyák
 • kaparós sorsjegyek
 • szórólapok
 • plakátok
 • kül- és beltéri dekorációk

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, így garantáltan minőségi munkát végzünk! Böngésszen weboldalunkon, valamint keressen fel minket szolgáltatásinkkal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, munkatársaink készséggel segítenek Önnek digitális nyomtatással kapcsolatos kérdéseiben is!

 

 

 

 

 

Miért is érdemes a digitális nyomtatás mellett dönteni?

A klasszikus nyomtatási módszereket napjainkban egyre inkább kiszorítják az olyan modernebb eljárások, mint amilyen a digitális nyomtatás. Vajon mik azok a tulajdonságok, amiért érdemes előnyben részesíteni ezt az eljárást?

 • A digitális nyomtatás az igazán kis mérettől egészen nagy méretig képes nyomtatni, illetve az oldalszámok tekintetében is nagy teljesítménnyel bír, hiszen bármennyi oldal kinyomtatható vele, rövid határidővel.
 • A digitális nyomtatás előkészítése, illetve a munkafolyamat kiigazítása kevésbé időigényes, mint az ofszetnyomásé, valamint nem kell a száradási idővel sem számolni, mert a gépből már kész oldalak bújnak elő.
 • Arra, hogy a digitális nyomtatás vagy az ofszetnyomtatás gazdaságosabb, nincs egyértelmű válasz, hiszen ennek kiszámítása projektfüggő, célszerű felmérni a körülményeket.
 • A digitális nyomtatás további előnyei közé tartozik a nagyobb színtartomány és a perszonalizáció is, vagyis a változó adatok bevitele.

Amennyiben meggyőztük, forduljon hozzánk, és válassza a minőségi digitális nyomtatást!

madikft.eu.15febr

 

Különleges nyomdafestékek

Kevesen tudják, de a nyomtatás története a 8. századi Kínához köthető. Európában 1440-ben készült el az első nyomtató, és azóta elképesztő újítások és fejlesztések következtek egymás után. A nyomdafestékek világán keresztül némi betekintést kaphatunk erről a hihetetlen fejlődésről.

 • A színváltó nyomófestéket láthatjuk például bankjegyek és hitelkártyák felületén, reklám vagy márkavédelmi célzattal. A száraz festőrétegük belső rácsszerkezete vagy több vékony réteg együttes hatására, tükröződéssel hoznak létre megvilágítási vagy szemlélési iránytól függően változó színeket.
 • A biztonsági festékek a pénzhamisítók nagy bosszúsága. Ezek egy holografikus elemekkel is kombinált láthatatlan, utánozhatatlan rajzot mintáznak, melyben lehetnek átmenetes színmezők, színváltó és reflektív vízjelnyomtató festékek. Rendeltetése a márkavédelem, a nagy értéket képviselő dokumentumok és kártyák utánzás-, hamisítás-, másoláselleni védelme.
 • A mágneses festékekkel akár mindennap találkozhatunk. Ilyen festékekkel nyomják az élelmiszerekre és egyéb termékekre a vonalkódot, melyet ugyanolyan mágneses működésű leolvasókészülékkel érzékelnek.
 • Az illatanyag-kapszulát tartalmazó festékek az illatanyagukat folyamatosan, spontán vagy dörzsölés hatására adhatják le. Találkozhatunk velük különböző szekrény-, vagy helyiségillatosító termékek esetében és kozmetikum katalógusokban.

Ez csak egy kis töredéke azoknak a különleges festékeknek, amelyek nap mint nap megkönnyítik életünket! Ha digitális nyomtatással kapcsolatban merülne fel kérdése, forduljon bátran szakértő kollégáinkhoz!