Facebook
Google+
YouTube
Flickr
Tekintse meg fótóimat a Flickr-en!
Pinterest

                                             Grafikai tervezés

szolgaltatas grafika topleftpic        szolgaltatas grafika toppic

 

Nyomdaipari grafikai tervezés:

A profi grafikus munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, kreatívak és nyitottak az új és egyedi megoldásokra.
A legmodernebb gép és eszközpark valamint piacvezető szoftverek állnak rendelkezésre ahhoz, hogy az Ön elképzeléseit gyorsan, hatékonyan megvalósíthassuk.

A több mint húsz év alatt számtalan kreatív koncepciót valósítottunk meg sikerrel.

Képzett grafikusaink gondoskodnak arról, hogy a tervezett anyagok tartalma, funkciója és formája a megfelelő egyensúlyban jelenjen meg ügyfeleink kiadványain.

szolgaltatas grafika bigpic
Vállaljuk pólók, logók, emblémák, arculatok, prospektusok, meghívók, üdvözlőlapok, szórólapok, hirdetések, és egyéb kiadványok, étlapok, naptárak, reklámtáskák, zászlók, építési hálók, óriásplakátok, CD-borítók, dekorációs elemek megtervezését, komplex nyomdai előkészítését és kivitelezését.


Vizuálisan a csúcson!

Szeretné, ha megjelenése, arculata, reklámanyagai felejthetetlenek lennének? Úgy érzi, ráfér egy kis tuning a már meglévő kiadványokra? Grafikai tervezésben gondolkodik?

Akkor ne habozzon! Válasszon minket!

A MADI Nyomdaipari Kft. elkalauzolja Önt a grafikai tervezés világában!

Alapjában véve kétféle grafikai tervezésről beszélhetünk, nevezetesen pixeles és vektorgrafikus.

A vektorgrafika a matematikai vektorokra támaszkodva épül fel. Számos előnye közül az egyik, hogy mérete mindenféle minőségi romlás nélkül változtatható, tehát kicsinyíthető és nagyítható egyaránt. A technikából adódóan azonban számos grafikai megoldás, így például az elhomályosítás, elkenés nem megoldható.

A pixelgrafika a képpontokat hívja segítségül, melyekből aztán felépül a teljes kép. Előnye, hogy bármely technikát alkalmazhatóvá tesz, csak kreativitásunk függvénye, hogy mit hívunk elő a rendelkezésre álló anyagokból. Ezzel szemben azonban fontos megjegyezni, hogy nagyítása jóval problematikusabb, mint a vektorgrafika estében.

Válassza a grafikai tervezést és a MADI Nyomdaipari Kft.-t a hatékony és élvezetes kommunikációhoz!

Keressen fel minket elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére!


Grafikai tervezés cégek számára

Mindennapjaink alapvető része a számos különböző vizuális inger, melyek érnek minket, és még ha nem is vagyunk teljesen tudatában, mindenképpen kiváltanak bennünk valamilyen hatást. Ennek megfelelően a különféle vizuális hordozók és az általuk kiváltott ingerek remek eszközzé válhatnak egy cég kezében reklám, figyelemfelkeltés és ösztönzés céljából.

Különböző cégek tevékenységének sikerességében meghatározó lehet minden grafikai elem egészen a kezdetektől az időszakos akciókig, ezért a legjobb, ha szakértők segítségét kérjük, akik tisztában vannak a technikai háttérrel, az aktuális trendekkel és stílusokkal. A grafikai tervezés során a szakma képviselői fizikailag valósítják meg az Ön által elképzelt látványvilágot, például:

  • Cégarculat, névjegykártyák, levélpapírok, logó, stb.
  • Reklámtáblák, molinók, zászlók, stb.
  • Akciók, felhívások, nyereményjátékok plakátjai, szóróanyagai, katalógusok, stb.

Amennyiben Ön is sikeres és hatékonyan működő vállalkozást szeretne, válasszon minket és grafikai tervezésekkel kapcsolatos szolgáltatásainkat!

További információkért keressen minket elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

madikft.eu.marc


A sikeres szakmai élet apró részletei - Meghívók

Az üzleti élet rendkívül összetett, a szakmai hozzáértés mellett számos tényezőtől függ a kapcsolatok kiépítése, a cégek sikere. A szakmai találkozók, konferenciák kiváló lehetőséget nyújtanak a cégek számára, hogy gyarapítsák ismereteiket, bővítsék kapcsolataikat, illetve szélesebb körben tegyék ismertté a cég nevét.

A szakmai találkozók sikere gyakran egészen apró részleteken múlik, hiszen ezek az alkalmak lehetőséget adnak a bemutatkozásra, mely során bármi befolyásolhatja a partnerek ítéletét. Egy konferencia alkalmával kiváló bemutatkozási lehetőséget kínál maga a meghívó.

A meghívónak nem csupán az esemény legfontosabb részleteit kell tartalmaznia, hanem egy olyan grafikai tervezettségre van szükség, mely tükrözi a cég arculatát, az esemény jellegét, és felkelti a szakma képviselőinek érdeklődését. A meghívó kiváló grafikai tervezettsége tiszteletet vív ki igényességével és minden részletében profizmust tükröz.

Cégünk tevékenységi körét bővíti a nyomdaipari grafikai tervezés, melynek keretein belül meghívók tervezését és kivitelezését is vállaljuk. Ha Ön is igényes és stílusos meghívókkal szeretné elkápráztatni partnereit, forduljon hozzánk bizalommal!

madikft.eu.aug

 

A névjegykártya hatalma

Névjegykártyája ma már rengeteg vállalkozónak van, nem csak bizonyos tevékenységi körök képviselői hordanak maguknál névjegykártyát, hanem szinte minden cég magasabb beosztású munkavállalói rendelkeznek vele.

A névjegykártyának hatalma van, de sajnos nem minden esetben tud ez az erő érvényesülni. Ennek az egyik oka, hogy mára mindennapossá vált a névjegyek osztogatása. Ahhoz, hogy ez a kis kártya valóban bűvös erővel bírjon és képes legyen kiemelkedni a kartonrengetegből, szükség van arra, hogy olyan legyen a megjelenése, ami megmarad az érdeklődők emlékezetében.

Itt jövünk a képbe mi: az első lépés az egyedi design felé a kreatív grafikai tervezés, melynek köszönhetően pont az Ön névjegye lesz az, amit majd megjegyeznek a sok közül. Segítünk Önnek, hogy képes legyen nyomot hagyni és ezzel egy nagy lépést tenni a tartós siker felé! Nem csak megtervezzük, de igény esetén nyomtatjuk is névjegykártyáit.

Ne hagyja ki a lehetőséget és bízza ránk a grafikai tervezést, hogy igazán egyedi névjegykártyája legyen!