Facebook
Google+
YouTube
Flickr
Tekintse meg fótóimat a Flickr-en!
Pinterest

             Jogi Nyilatkozatjoginyilatkozat topleftpic

      joginyilatkozat toppic

 

A Madi Nyomdaipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes informacióinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A honlap oldalainak többsége bármikor megtekinthető anélkül, hogy a látogató felfedne kilétét, vagy bármilyen személyes informaciót szolgáltatna magáról.

Az oldal az 1999. évi LXXVII törvény hatálya alá esik.
E törvény alapján a Madi Kft. teljes honlapja szerzői jogvédelem alá esik, azaz az itt található dokumentumok, képek a szerző, tulajdonos engedélye nélkül nem használhatóak fel.

A tulajdonos minden jogot fenntart.
Az itt található logók, emblémák bejegyzett márkanevek, ezért szerzői és szomszédos jogok védelme alá esik.

A honlap meghatározott részeihez való hozzáférés azonban a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött. A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztráciot is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk a felhasználók személyes és üzleti érdeklődése, a rájuk vonatkozó statisztikai adatok és a kivánt kapcsolatfelvétel módja témakörében.

Önt a regisztrácio során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek. Egyes adatok (pl. e-mail cim) megadása kötelező, míg más adatok (pl. név, fax szám) megadása a regisztrációnak, megrendelésnek nem előfeltétele.

joginyilatkozat safetypicA Madi Kft. nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó informaciókat más cégeknek. A Madi Kft., mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvanosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírasait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körulmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jováhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzaférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit.