Facebook
Google+
YouTube
Flickr
Tekintse meg fótóimat a Flickr-en!
Pinterest

Kaparós Ezüst
kaparos ezust


Dörzsöléssel eltávolítható festékek ( kaparós ezüst festék ) nyomása általában sorsjegyek nyereményeinek letakarására szolgál. Lényeges, hogy ne lehessen a festék alatti területet átlátni, viszont a felületről könnyen eltávolítható legyen.
A kaparós felület alá lakk nyomása szükséges, hogy a felület le legyen zárva,
amire a kaparós ezüst festék rákerül. A grafika függvényében már nem csak kaparós ezüst szín nyomása lehetséges, hanem színek nyomása is. ( fehér – fekete – piros - kék kaparós réteg)

A színes kaparós festéket rendelni kell, aminek beérkezése kicsit hosszabb időt vehet igénybe.

A kaparós sorsjegy nyomásból mindig mintát nyomunk, hogy az adott papírra, grafikai elemekre megfelelő legyen a nyomatunk.

 kaparós sorsjegy nyomás     kaparós ezüst festék

A kaparós sorsjegy, mint marketingeszköz

Talán sokan nem is gondolnák, hogy a kaparós sorsjegyek kiváló marketingeszközök lehetnek. Az alábbiakban ezt a lehetőséget szeretnénk bemutatni.

Mai, reklámokkal túlzsúfolt világunkban minden cég célja, hogy termékeinek, szolgáltatásainak hirdetése minél gyorsabban és nagyobb tömegekhez jusson el, mindezt megfizethető áron. A legegyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás a szórólapozás. Viszont vegyük figyelembe a döntés során, hogy ez a reklámeszköz sok potenciális vásárló számára sokkal inkább egy bosszantó tevékenységet jelent, mintsem hogy felkeltené érdeklődésüket az adott cég és hirdetése iránt.

Azonban játszani mindenki szeret!

A kaparós sorsjegyek előállítása speciális feltételekhez kötött, mégis, a szórólapokhoz hasonlóan rendkívül költséghatékony módszert jelent, hiszen mindössze jól megtervezett, a cég profiljához illeszkedő sorsjegyekre van szükség, és a siker garantált!

Ha Ön is szeretné meglepni ügyfeleit, potenciális vásárlóit egy izgalmas játékkal, miközben népszerűsíti cégét, ne hagyja ki a kaparós sorsjegyek nyújtotta lehetőséget!

kaparós sorsjegy

kaparós sorsjegyekkaparós sorsjegyekkaparós sorsjegyek