Facebook
Google+
YouTube
Flickr
Tekintse meg fótóimat a Flickr-en!
Pinterest

                                              Kül- és Beltéri dekoráció

szolgaltatas dekoracio topleftpic     szolgaltatas dekoracio toppic

 

szolgaltatas dekoracio plotterA leggyakrabban használt dekorációs fóliák:

JAC, ORACAL, AVERY, MACTAC, 3M.

Több mint 100 féle színben kaphatók, melyek kiegészülnek speciális színekkel: arany-ezüst fémfóliák, fényvisszaverő és fluoreszkáló fóliák. A fóliák nagy része permanens (tartós) ragasztó réteggel van ellátva, de egyes típusoknál könnyen visszaszedhető ragasztóréteggel is kaphatók. A digitális technológiának köszönhetően színes fotók is kihelyezhetők az autókra, mely mozgó reklámfelületként nagyon hatásos hirdetési módszer.

A fóliák szélessége: 50-137 cm
A fóliák vastagsága: 65-80 mikron
Kültéri felhasználási idő: 3-5-7 év


 

A dekoráció nagyon fontos, ha saját otthonunkról van szó. Azon túl, hogy esztétikailag javít az összképen, nagy szerepet játszik a lakás hangulatának kialakításában is. Üzletek esetén a kültéri- és beltéri dekorációra még nagyobb figyelmet kell fordítani. Ebben az esetben a dekoráció is marketing eszköz, mely a forgalmat is képes befolyásolni.

Nagyon fontos, hogy a dekorációnak figyelemfelkeltőnek kell lennie, főleg ha kültéri megoldásról van szó, hiszen első sorban ezzel hívjuk fel magunkra a potenciális vásárlók figyelmét. Amennyiben a nézelődő még nem ismeri üzletünket, könnyen lehet, hogy a dekoráció alapján dönti el, hogy szimpatikus-e neki a bolt, betér-e körülnézni vagy egyszerűen tovább megy. Tehát a kültéri dekoráció gyakran egyenlő az első benyomással!

Bármilyen kültéri vagy beltéri dekorációt is álmodott meg, cégünk megvalósítja a lehető legmagasabb minőségben!

Amennyiben Önnek konkrét tervei vannak a dekorációt illetően, nem kell attól tartania, hogy a végeredmény ezektől eltér majd. Nálunk a legfontosabb a megrendelő elégedettsége, ezért végig szem előtt tartjuk az Ön elképzeléseit.

Cégünk fóliák széles skáláját kínálja Önnek, hogy a legegyedibb kültéri és beltéri dekorációs ötletek is megvalósíthatóak legyenek!

madikft.eu.10

 

Plakátnyomtatás rendezvényekre

A plakát egy olyan reklámozási felület, melyet mindenki azonnal észrevesz és minél figyelemfelkeltőbb és ötletesebb a nyomtatott anyag, annál inkább megmarad az emberek emlékezetében a hirdetés. Sajtóeseményeken egy plakát, rajta a szponzorokkal remek lehetőséget nyújt arra, hogy megismertessük vendégeinkkel a támogatókat.

A sajtótájékoztatók, rendezvények mindig a támogatók segítségével, felajánlásával jönnek létre, így érdemes a nyomtatott plakátot, melyen a szponzorok logói szerepelnek, kiemelt helyre állítani, ahol mindenki jól láthatja. Jó megoldást jelent az is, ha a plakát előtt lehetőség van fotókat készíteni a vendégekről. Ez a támogatóknak is jó reklámozási lehetőség, így akár még több szponzort szerezhet eseményéhez.

Az előre megtervezett plakátot lehetősége van honlapunkon továbbítani, így csak a kész anyagért kell befáradnia irodánkba! Ha Ön is szeretné, hogy támogatói elégedettek legyenek az eseményen való reklámozással, készíttessen nyomtatott plakátot a cégek logóival!

Forduljon hozzánk plakátnyomtatás ügyében!Mozgó reklámfelületek: Autó dekoráció

Számos cég és vállalkozás elengedhetetlen munkaeszközei az autók, melyek különböző tevékenységi köröket látnak el a mindennapok során, legyen szó szállítmányozásról, ügyfél kapcsolattartásról és egyéb lehetőségekről. Napjainkban a reklám és marketing eszközök tárháza a megnövekedett igényeknek köszönhetően igen gazdag, amely egyik kreatív és célravezető megoldása az autó dekorálása.

A céges autók folyamatos mozgásuknak köszönhetően nagy tömegek figyelemfelkeltésére alkalmas eszközök, melyekhez manapság speciálisan erre a célra alkalmas fóliák állnak az érdeklődők rendelkezésére. A modern digitális technológiáknak köszönhetően lehetőség van fotók, logók, szlogenek és egyéb grafikai elemek nyomtatására és felhelyezésére az igényeknek megfelelően, így a járművek mozgó reklámfelületekké válhatnak.

Cégünk korszerű és megbízható technológiai felszereltséggel és sok éves tapasztalattal áll új és leendő ügyfelei rendelkezésére minden autódekorációs reklámlehetőséggel kapcsolatban, melyekről bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, hogy vállalkozása sikeresen és eredményesen működhessen!