Facebook
Google+
YouTube
Flickr
Tekintse meg fótóimat a Flickr-en!
Pinterest

               UV lakkozás, formalakkozásszolgaltatas uvlakk topleftpic

szolgaltatas uvlakk toppic

 

 A nyomdaipari UV lakkozás

szolgaltatas uvlakk gepA nyomdaiparban használt lakkok feladata a nyomat fényességének növelése, illetve a nyomat védelme a külső behatásokkal, szennyeződésekkel szemben. Napjainkban további vevői igények kielégítését is szolgálják a lakkok, mint pl. vízgőz-záró réteg kialakítása, csúszásmentesítés. A nyomatok lakkozhatóságának feltétele, hogy a megszáradt nyomdafesték ne lépjen reakcióba a lakkal, valamint a nyomat felülete mentes az ofszetnyomásnál használt portól.
Az UV festékek nem tartalmaznak oldószert. Száradásuk UV sugárzás hatására a másodperc tört része alatt történik. Száradás után egy nagyon kemény, fényes és dörzsálló felületet kapunk.
Kedvelt eljárás a szövegek, grafikák kiemelésére. Matt fólián illetve matt nyomaton még látványosabb hatás érhető el.
A UV szárító berendezést bármelyik géphez hozzákapcsolhatjuk.

szolgaltatas sias bigpic

A Siasprint Progress az egyik legnépszerűbb szitagép a világon. Az utolsó 25 év folyamán irigylésre méltó hírnévre tett szert legmagasabb nyomtatási minősége miatt. A legkisebb fogómargó és az automatikus nyilvántartásrendszer garantálja a 2 mm vastagságig nyomtatott rugalmas anyagok tökéletességét. A Siasprint Progress rezgésmentes a legmagasabb termelési sebességeknél is.

• LCD érintőpanel, a gép funkcióinak és termelési adatbeállításainak az egyszerűbb és gyorsabb irányításáért

• Elektronikus nyilvántartásrendszer az elülső résznél és az oldalcsigán vagy a törtetőn levő optikai kábel-érzékelőkkel

• Automatikusan abbahagyja a nyomtatást hiba esetén, így tintát és anyagot ment meg

• Rozsdamentes acélból készült hengerfedő, ami egész végig tökéletes felszínt biztosít a henger mentén, valamint a szövet és a simítóhenger között

• A különleges fogók a hengeren a legelejétől kivételes nyomtatási minőséget biztosítanak

• A hengeren levő fogók felszíni csapágya keményített acélból készült

• Nagy előnye az állítható vákuum a hengernek, hogy elkerüli a vékony papír vagy poliészter anyagok deformálódását

• A keret gyors és könnyű pótlása pontos, mikro metrikus szabályozással történik, továbbá az x, y és z tengelyek minimalizálják az indulási időt

• Teljesen állítható simítóhenger és simítóhengernyomás-kiegyenlítő

• Vákuumhenger: egyforma felszín, szinkronizált henger-forgással és keretmozgással

• Egyedülálló hengerfogók: megengedi a legkisebb fogómargót

• A hordozható kerettartó könnyen lehetővé teszi a takarítást és vizsgálatot anélkül, hogy regisztrációt változtatna

 

UV lakkozás: Kreatív céges ötletek

Napjainkban óriási verseny folyik a hazai piacon az ügyfelek bizalmának elnyeréséért és megtartásáért, amelyhez a cégek különböző figyelemfelkeltő és ösztönző megoldásokat kutatnak fel és valósítanak meg. A cég arculatát tükröző különböző grafikai elemek, valamint vizuális látványt és fizikai kontaktust kínáló eszközök kiemelt szerepet kapnak ebben a feladatkörben.

Az egyedi és figyelemfelkeltő megoldások mindig elérik a céljukat, hiszen a mai modern technikai fejlődésnek köszönhetően a fogyasztók ingerküszöbe egyre magasabb, így a cégek eszköztárát is ehhez kell igazítani. A céges grafikai anyagok, plakátok, logóval és fotókkal ellátott elemek, névjegykártyák, prospektusok mind-mind az ügyfélszerzést szolgálják, amelyre tökéletes és egyedi megoldás lehet, ha UV lakkozással látják mindezt. A lakkozás kiemeli, védi és egyénivé teszi a céges felületeket, ezáltal tükrözi a tevékenységi kör profizmusát.

Ha Ön is szeretné cége különböző információ hordozóit, reklámanyagait egyedivé és feltűnővé tenni, forduljon hozzánk és mi UV lakkozással megvalósítjuk igényeit!

További információkért és egyéni árajánlatért keressen minket elérhetőségeinken!

madikft.eu.febr